Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais 25 cm skersmens pyrago lėkštę. Vidutinio dydžio dubenyje suplakite iki balkšvos kremiškos masės sviestą ir cukrų. Įmuškite po vieną kiaušinius kaskart suplakdami kol vos vos susimaišys. Po truputį įplakite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą padalykite į dvi lygias dalis ir iškočiokite ją ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus į du maždaug 30 cm skersmens skritulius. Įdėkite vieną skritulį į paruoštą pyrago lėkštę. Aptepkite tešlos kremo plakiniu, uždėdami jo truputį daugiau per vidurį. Užklokite kitu tešlos skrituliu ir sulidykite kraštus. Kepkite orkaitėje apie 40 min kol tešla sukietės. Apibarstykite pyragą migdolų drožlėmis ir kakavos milteliais. Patiekite šiltą.
Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 180 C. Ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais 25 cm skersmens pyrago lėkštę. Vidutinio dydžio dubenyje suplakite iki balkšvos kremiškos masės sviestą ir cukrų. Įmuškite po vieną kiaušinius kaskart suplakdami kol vos vos susimaišys. Po truputį įplakite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą padalykite į dvi lygias dalis ir iškočiokite ją ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus į du maždaug 30 cm skersmens skritulius. Įdėkite vieną skritulį į paruoštą pyrago lėkštę. Aptepkite tešlos kremo plakiniu, uždėdami jo truputį daugiau per vidurį. Užklokite kitu tešlos skrituliu ir sulidykite kraštus. Kepkite orkaitėje apie 40 min kol tešla sukietės. Apibarstykite pyragą migdolų drožlėmis ir kakavos milteliais. Patiekite šiltą.