Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 10 gramų česnakų
  • 1 gramas čiobrelių (džiovinti)
  • 1 gramas juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 120 gramų morkų
  • 5 gramai petražolių
  • 120 gramų salierų (lapkočiai)
  • 120 gramų svogūnų
  • 1500 gramų triušienos (triušis)
  • 50 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 100 gramų baltojo vyno (sausas)
  • 20 gramų druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 200 mililitrų sultinio (vištienos)
  • 10 gramų prieskonių (kaukaziški mėsos su druska)
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų
  • 300 mililitrų arbatos (juoda)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 6 porcijos.
    Triušį įtrinkite kaukaziškais mėsos prieskoniais, išmaišytais su saulėgrąžų aliejumi, ir palikite pasimarinuoti.
    Džiovintus abrikosus išmirkykite juodoje arbatoje.
    Paskui triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
    Sukarpytą triušieną apkepinkite įkaitintame svieste ir saulėgrąžų aliejuje.
    Į troškintuvą sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, salierų lapkočius, česnakų skilteles, petražoles, čiobrelius, laurų lapelį, kvapiuosius pipirus, druską, maltus juoduosius pipirus, triušieną, supilkite vištienos sultinį, uždenkite dangtį ir troškinkite 160 laipsnių temperatūros orkaitėje 45 min.,kol suminkštės mėsa.
    Paskui įpilkite baltojo sauso vyno, sudėkite išimtus iš arbatos abrikosus ir dar 5min. patroškinkite.
    Patiekiant, patariama apibarstyti šviežiais čiobrelių lapeliais.
    Ispanai šitaip paruoštą triušį valgo su balta duona.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų abrikosų (džiovinti)
  • 10 gramų česnakų
  • 1 gramas čiobrelių (džiovinti)
  • 1 gramas juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai laurų lapų (lapai)
  • 120 gramų morkų
  • 5 gramai petražolių
  • 120 gramų salierų (lapkočiai)
  • 120 gramų svogūnų
  • 1500 gramų triušienos (triušis)
  • 50 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 100 gramų baltojo vyno (sausas)
  • 20 gramų druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 200 mililitrų sultinio (vištienos)
  • 10 gramų prieskonių (kaukaziški mėsos su druska)
  • 5 vienetai kvapiųjų pipirų
  • 300 mililitrų arbatos (juoda)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš nurodytų ingredientų kiekių gaunasi 6 porcijos.
    Triušį įtrinkite kaukaziškais mėsos prieskoniais, išmaišytais su saulėgrąžų aliejumi, ir palikite pasimarinuoti.
    Džiovintus abrikosus išmirkykite juodoje arbatoje.
    Paskui triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
    Sukarpytą triušieną apkepinkite įkaitintame svieste ir saulėgrąžų aliejuje.
    Į troškintuvą sudėkite griežinėliais supjaustytas morkas, svogūnus, salierų lapkočius, česnakų skilteles, petražoles, čiobrelius, laurų lapelį, kvapiuosius pipirus, druską, maltus juoduosius pipirus, triušieną, supilkite vištienos sultinį, uždenkite dangtį ir troškinkite 160 laipsnių temperatūros orkaitėje 45 min.,kol suminkštės mėsa.
    Paskui įpilkite baltojo sauso vyno, sudėkite išimtus iš arbatos abrikosus ir dar 5min. patroškinkite.
    Patiekiant, patariama apibarstyti šviežiais čiobrelių lapeliais.
    Ispanai šitaip paruoštą triušį valgo su balta duona.
    Skanaus.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų