Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 5 česnakų
- 40 gramų imbierų
- 45 mililitrai medaus
- 2.5 kiaulienos kumpio
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus ir imbierą smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Į šią masę išspausti pusės citrinos sulčių ir įtarkuoti jos žievelę, supilti medų, aliejų, sudėti druską.
Gerai išmaišyti, kad ištirptų druska.
Mėsą įdėti į didelį indą, aplieti imbieriniu marinatu ir gerai įtrinti.
Palikti mėsą šaldytuve nakčiai arba 12 val. Laikas nuo laiko apversti mėsą, kad marinuotusi abi pusės.
Kumpį įvynioti į folgą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val.
Prieš baigiant kepti, nuimti nuo viršaus folgą ir pakepti, įjungus grilio režimą, kol susidarys plutelė.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto citrinų
- 5 česnakų
- 40 gramų imbierų
- 45 mililitrai medaus
- 2.5 kiaulienos kumpio
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 50 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Česnakus ir imbierą smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti. Į šią masę išspausti pusės citrinos sulčių ir įtarkuoti jos žievelę, supilti medų, aliejų, sudėti druską.
Gerai išmaišyti, kad ištirptų druska.
Mėsą įdėti į didelį indą, aplieti imbieriniu marinatu ir gerai įtrinti.
Palikti mėsą šaldytuve nakčiai arba 12 val. Laikas nuo laiko apversti mėsą, kad marinuotusi abi pusės.
Kumpį įvynioti į folgą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val.
Prieš baigiant kepti, nuimti nuo viršaus folgą ir pakepti, įjungus grilio režimą, kol susidarys plutelė.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą