Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (milteliai)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 250 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persojoti ant lentos.
Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską bei įmušti kiaušinį.
Sviesto gabalėlius išdėlioti ant įdubimo kraštų
Ant viršaus suberti cukrų, vanilę bei imbiero miltelius.
Pradedant nuo išorės, viską suminkyti į vientisą tešlą.
Ją įvynioti į plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti iki 3 mm storio ir supjaustyti 6 cm ilgio keturkampiais.
Sausainius išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Išplakti trynį ir juo aptepti sausainius.
Kepti apie 10 min.
Gaunasi apie 30 sausainių.
Greita ir skanu!
KRIZEI pamaloninti!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (milteliai)
- 1 vienetas kiaušinių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 250 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Miltus persojoti ant lentos.
Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą ir į jį suberti druską bei įmušti kiaušinį.
Sviesto gabalėlius išdėlioti ant įdubimo kraštų
Ant viršaus suberti cukrų, vanilę bei imbiero miltelius.
Pradedant nuo išorės, viską suminkyti į vientisą tešlą.
Ją įvynioti į plėvelę ir 30 min. laikyti šaldytuve.
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių temperatūros.
Tešlą ant miltais pabarstytos lentos iškočioti iki 3 mm storio ir supjaustyti 6 cm ilgio keturkampiais.
Sausainius išdėlioti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Išplakti trynį ir juo aptepti sausainius.
Kepti apie 10 min.
Gaunasi apie 30 sausainių.
Greita ir skanu!
KRIZEI pamaloninti!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą