Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1 litras vandens (virintas, šaltas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė ikrų (silkių, ar kiti)
  • šiek tiek žalumynų (svogūnų laiškai, petražolės ir panašiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ikrus nuplauti, nusausintus iš abiejų pusių apkepti aliejuje. Sudėti į dubenėlį, užpilti virintu vandeniu, suberti maltus pipirus, smulkia tarka sutarkuotas morkas, supilti actą, aliejuje pakepintus griežinėliais svogūnus, pasūdyti. Išmaišyti. Tai - šventinis kūčių patiekalas. Prieš patiekiant įdėti smulkiai pjaustytų žalumynų.
    Ikrų sriuba valgoma su bulvėmis, kurios verdamos neskustos.

Autorius: Ignė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 1 litras vandens (virintas, šaltas)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 stiklinė ikrų (silkių, ar kiti)
  • šiek tiek žalumynų (svogūnų laiškai, petražolės ir panašiai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ikrus nuplauti, nusausintus iš abiejų pusių apkepti aliejuje. Sudėti į dubenėlį, užpilti virintu vandeniu, suberti maltus pipirus, smulkia tarka sutarkuotas morkas, supilti actą, aliejuje pakepintus griežinėliais svogūnus, pasūdyti. Išmaišyti. Tai - šventinis kūčių patiekalas. Prieš patiekiant įdėti smulkiai pjaustytų žalumynų.
    Ikrų sriuba valgoma su bulvėmis, kurios verdamos neskustos.

Autorius: Ignė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų