Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai kiaušinių (virti)
  • 50 gramų tunų (konservuotas)
  • 50 gramų menkių (kepenėlės (konservuotos))
  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 galva svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 vienetai alyvuogių
  • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų laiškų (smulkinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai kiaušinių (virti)
  • 50 gramų tunų (konservuotas)
  • 50 gramų menkių (kepenėlės (konservuotos))
  • 50 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 galva svogūnų
  • 1 skiltelė česnakų
  • 4 vienetai alyvuogių
  • 1 arbatinis šaukštelis svogūnų laiškų (smulkinti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 4 kiaušinius perpjauti išilgai, o kitų 4 kiaušinių nupjauti viršūnėles.
  2. Atsargiai išimti trynius, sutrinti su šakute, įberti druskos, pipirų, labai smulkiai supjaustytą svogūną, įdėti dalį majonezo, išmaišyti ir padalinti į 3 dalis
  3. Į vieną dalį trynių įdėti šakute pasmulkinto tuno, gerai išmaišyti , sudėti į baltymo puseles,papuošti smulkintais svogūno laiškais,karūnėlėm iš baltymo.
  4. Į antra dalį įdėti šakute sutrintas kepenėles,gerai išmaišyti,sudėti į baltymo puseles,papuošti perpjautomis alyvuogėmis.
  5. Fermentinį sūrį sutarkuoti,įspausti česnako skiltelį, įdėti majonezo,išmaišyti, sudėti į trečią dalį paruoštų trynių,gerai išmaišyti, sudėti į baltymus su nupjautom viršūnėlėm,iš alyvuogių gabalėlių padaryti akutes, iš virtos morkos gabalėlių –snapelius, uždenti nupjautom baltymo viršūnėlėm- viščiukai gatavi

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų