REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 300 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkintas)
  • 1 vienetas paprikų (vidutinio dydžio)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 70 gramų sūris (fermentinis)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai svogūnų (dideli)
  • 300 gramų mesos (malta)
  • 1 vienetas svogūnų (smulkintas)
  • 1 vienetas paprikų (vidutinio dydžio)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptus svogūnus nupjaukite prie šaknų. Svogūnus perpjaukite pusiau (skersai ) , atskirkite vieną nuo kito sluoksnius. Gauname 7 - 10 '' dubenėlių ''. Juos nuplikykite verdančiu vandeniu.
  2. Paruoškite įdarą. Į faršą dėkite smulkiai pjaustytą svogūną, kubeliais pjaustytą papriką, kiaušinių trynius, krakmolą, druskos, prieskonių ir smulkiai sutarkuotą fermentinį sūrį (truputį palikite viršui apibarstyti) . Viską kruopščiai išmaišykite.
  3. Svogūnus dėkite į riebalais pateptą kepimo skardą, į vidurį dėkite įdaro, ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir kepkite apie 30 min. 220°C temperatūroje.


    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų