• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai porų (stiebai)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 150 gramų pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 sauja žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
    Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite.
    Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite.
    2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių.
    Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Akva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 vienetai porų (stiebai)
  • 300 gramų kiaulės faršo
  • 150 gramų pievagrybių
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 sauja žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
    Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite.
    Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite.
    2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių.
    Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Autorius: Akva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų