Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai porų (stiebai)
- 300 gramų kiaulės faršo
- 150 gramų pievagrybių
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite.
Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite.
2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių.
Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 3 vienetai porų (stiebai)
- 300 gramų kiaulės faršo
- 150 gramų pievagrybių
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais.
Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite.
Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite.
2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių.
Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą