Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais. Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite. Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite. 2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių. Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Autorius: Akva
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai porų (stiebai)
300 gramų kiaulės faršo
150 gramų pievagrybių
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
1 sauja žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porų stiebus supjaustykite maždaug 5 cm gabaliukais. Išimkite vidurinius sluoksnius, turi likti tik po 1 išorinį žiedą. Likusius porus susmulkinkite. Susmulkinkite grybus, žalumynus, o sūrį - sutarkuokite. 2-3 minutes pakepinkite porus. Tuomet sudėkite faršą ir kepinkite dar 10 minučių. Suberkite grybus, prieskonius ir pakepinkite dar 10 minučių. Šio kepinto įdaro pridėkite į porų žiedelius. Sudėkite įdarytus porus į kepino skardą, apibarstykite sūriu ir kepkite 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.