Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas obuolių
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 350 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite vištienos filė ir smulkiai supjaustykite.
    Sausoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus.
    Supilkite pieną ir išmaišykite. Pavirkite apie 1 minutę, tik neužvirinkite.
    Į šį padažą įmaišykite vištieną. Pagardinkite prieskoniais.
    Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskaptuokite minkštimą.
    Į obuolių vidų pridėkite vištienos su padažiuku.
    Kepkite 180° C orkaitėje 35-40 minučių.

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 kilogramas obuolių
  • 500 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 350 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite vištienos filė ir smulkiai supjaustykite.
    Sausoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus.
    Supilkite pieną ir išmaišykite. Pavirkite apie 1 minutę, tik neužvirinkite.
    Į šį padažą įmaišykite vištieną. Pagardinkite prieskoniais.
    Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskaptuokite minkštimą.
    Į obuolių vidų pridėkite vištienos su padažiuku.
    Kepkite 180° C orkaitėje 35-40 minučių.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų