Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas obuolių
- 500 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 350 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite vištienos filė ir smulkiai supjaustykite.
Sausoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus.
Supilkite pieną ir išmaišykite. Pavirkite apie 1 minutę, tik neužvirinkite.
Į šį padažą įmaišykite vištieną. Pagardinkite prieskoniais.
Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskaptuokite minkštimą.
Į obuolių vidų pridėkite vištienos su padažiuku.
Kepkite 180° C orkaitėje 35-40 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 kilogramas obuolių
- 500 gramų vištos filė
- 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 350 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite vištienos filė ir smulkiai supjaustykite.
Sausoje keptuvėje ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus.
Supilkite pieną ir išmaišykite. Pavirkite apie 1 minutę, tik neužvirinkite.
Į šį padažą įmaišykite vištieną. Pagardinkite prieskoniais.
Nupjaukite obuolių viršūnėles ir išskaptuokite minkštimą.
Į obuolių vidų pridėkite vištienos su padažiuku.
Kepkite 180° C orkaitėje 35-40 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą