• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų
  • 4 vienetai obuolių
  • 1 vienetas porų
  • 1 vienetas salierų
  • 1 vienetas kiaušinių (virtas)
  • 2 vienetai stintų (rūkytos)
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami.

    Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu.

    Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu).

    Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų