INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas morkų
- 4 vienetai obuolių
- 1 vienetas porų
- 1 vienetas salierų
- 1 vienetas kiaušinių (virtas)
- 2 vienetai stintų (rūkytos)
- 3 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkos, porai ir salierai supjaustomi kubeliais, patroškinami, nusunkiami.
Stintos išvalomos, smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su daržovėmis bei majonezu.
Obuoliai nulupami, perpjaunami pusiau (išskobiamas jų vidus), trumpam pamerkiami į šaltą parūgštintą vandenį. Į išskobtą obuolių vidų pridedama įdaro (su kaupu).
Įdaryti obuoliai sudedami į pusdubenį ir puošiami kietai virto kiaušinio skiltelėmis.
REKLAMA