Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas baklažanų
- 4 česnakų
- šiek tiek krapų (kapoti)
- šiek tiek paprikų (raudonos milteliai)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažaną kelis kartus įpjauname, tik ne iki galo, ir mirkiname mažiausiai pusę valandos druskuotame vandenyje. Pomidorus supjaustome griežinėliais ir pabarstome krapais. Česnakus taip pat supjaustome griežinėliais. Į baklažano tarpus dedame pomidoro, česnako ir sūrio. Apšlakstome aliejumi, pabarstome paprikos milteliais ir kepame apie 45 min.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas baklažanų
- 4 česnakų
- šiek tiek krapų (kapoti)
- šiek tiek paprikų (raudonos milteliai)
- 3 vienetai pomidorų pastos
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Baklažaną kelis kartus įpjauname, tik ne iki galo, ir mirkiname mažiausiai pusę valandos druskuotame vandenyje. Pomidorus supjaustome griežinėliais ir pabarstome krapais. Česnakus taip pat supjaustome griežinėliais. Į baklažano tarpus dedame pomidoro, česnako ir sūrio. Apšlakstome aliejumi, pabarstome paprikos milteliais ir kepame apie 45 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą