Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų
  • 0.5 kilogramo mesos (kiauliena/jautiena (malta))
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas padažo ((Lečio))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai paprikų
  • 0.5 kilogramo mesos (kiauliena/jautiena (malta))
  • 100 gramų ryžių
  • 1 vienetas padažo ((Lečio))
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 valgomasis šaukštas grietinės

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paprikas išplauname ir išimame sėklas
  2. Ryžius išvirkite išanksto, kad spėtų ataušti
  3. Iš faršo, ryžių, supjaustyto svogūno, druskos ir pipirų (jų dedame pagal skonį) išmaišome faršą.
  4. Įdarykite paprikas faršu ir sustatykite i puodą. Jei lieka tuščios vietos, galite kartu išvirti bulves, taip ir paprikos nenukris ir garnirą turėsite :)
  5. Užpilkite viską Lečio padažu ir patroškinkite apie pusvalandį.
    Pagardinkite grietine.

Autorius: Vitalija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų