Nugarinė supjaustoma 2-3 cm. gabalais. Įpjaunamos kišenės. Marinuojama su prieskoniais nuo 2h.
Įdarui sutarkuojamos morkos,supjaustomas svogūnas, viskas pakepinama. Sumaišoma su tarkuotu sūriu ir tomatu.
Šiuo įdaru prikemšamos nugarinės kišenės, galai suspaudžiami pagaliukais. Kepama apie 1 h. iš anksto įkaitintoje orkaitėje, kepimo rankovėje.
PADAŽO RUOŠIMAS: Ištirpdomas sviestas, jame pakepinami miltai. Viskas supilama į dubenėlį, supilamos apelsinų sultys. Viskas pakaitinama, kol sutirštės, pagardinama pipirais, druska ir kitais prieskoniais. (pagal skonį)
Skanaus!
Autorius: Skaistė
INGREDIENTAI:
šiek tiek kiaulės nugarinės (- tiek kiek norite pasigaminti)
Nugarinė supjaustoma 2-3 cm. gabalais. Įpjaunamos kišenės. Marinuojama su prieskoniais nuo 2h.
Įdarui sutarkuojamos morkos,supjaustomas svogūnas, viskas pakepinama. Sumaišoma su tarkuotu sūriu ir tomatu.
Šiuo įdaru prikemšamos nugarinės kišenės, galai suspaudžiami pagaliukais. Kepama apie 1 h. iš anksto įkaitintoje orkaitėje, kepimo rankovėje.
PADAŽO RUOŠIMAS: Ištirpdomas sviestas, jame pakepinami miltai. Viskas supilama į dubenėlį, supilamos apelsinų sultys. Viskas pakaitinama, kol sutirštės, pagardinama pipirais, druska ir kitais prieskoniais. (pagal skonį)