Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1.5 valgomojo šaukšto muskato
- 400 gramų špinatų
- 150 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
- 35 gramai sviesto (lydytas)
- 150 gramų grybų
- 1 vienetas lavašo (lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
Špinatus nulieti verdančiu vandeniu, palaikyti 3 minutes, ištraukti iš vandens ir nusausinti popieriniu rankšluostėliu. Špinatus sukapoti.
Nedideliame kiekyje aliejaus kepti grybus, kol suminkštės.
Tarkuotą sūrį sumaišyti su špinatais ir grybais (apkeptais, ataušusiais). Pagardinti druska, muskatu ir viską išmaišyti.
Lavašą tolygiai ištepti paruošta mase, susukti suktinį ir kepti orkaitėje 10- 15 minučių iki auksinės rusvos spalvos.
Supjaustyti griežinėliais ir patiekti.
Skanaus :)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1.5 valgomojo šaukšto muskato
- 400 gramų špinatų
- 150 gramų feta sūrio
- šiek tiek druskos
- 35 gramai sviesto (lydytas)
- 150 gramų grybų
- 1 vienetas lavašo (lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
Špinatus nulieti verdančiu vandeniu, palaikyti 3 minutes, ištraukti iš vandens ir nusausinti popieriniu rankšluostėliu. Špinatus sukapoti.
Nedideliame kiekyje aliejaus kepti grybus, kol suminkštės.
Tarkuotą sūrį sumaišyti su špinatais ir grybais (apkeptais, ataušusiais). Pagardinti druska, muskatu ir viską išmaišyti.
Lavašą tolygiai ištepti paruošta mase, susukti suktinį ir kepti orkaitėje 10- 15 minučių iki auksinės rusvos spalvos.
Supjaustyti griežinėliais ir patiekti.
Skanaus :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą