INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   1.5 valgomojo šaukšto   muskato 
-   400 gramų   špinatų 
-   150 gramų   feta sūrio 
-   šiek tiek   druskos 
-   35 gramai   sviesto (lydytas) 
-   150 gramų   grybų 
-   1 vienetas   lavašo (lakštas) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
 
 Špinatus nulieti verdančiu vandeniu, palaikyti 3 minutes, ištraukti iš vandens ir nusausinti popieriniu rankšluostėliu. Špinatus sukapoti.
 
 Nedideliame kiekyje aliejaus kepti grybus, kol suminkštės.
 
 Tarkuotą sūrį sumaišyti su špinatais ir grybais (apkeptais, ataušusiais). Pagardinti druska, muskatu ir viską išmaišyti.
 
 Lavašą tolygiai ištepti paruošta mase, susukti suktinį ir kepti orkaitėje 10- 15 minučių iki auksinės rusvos spalvos.
 
 Supjaustyti griežinėliais ir patiekti.
 
 Skanaus :)
   Autorius: Lina 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
-   1.5 valgomojo šaukšto   muskato 
-   400 gramų   špinatų 
-   150 gramų   feta sūrio 
-   šiek tiek   druskos 
-   35 gramai   sviesto (lydytas) 
-   150 gramų   grybų 
-   1 vienetas   lavašo (lakštas) 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Orkaitę įkaitinti iki 180 °C.
 
 Špinatus nulieti verdančiu vandeniu, palaikyti 3 minutes, ištraukti iš vandens ir nusausinti popieriniu rankšluostėliu. Špinatus sukapoti.
 
 Nedideliame kiekyje aliejaus kepti grybus, kol suminkštės.
 
 Tarkuotą sūrį sumaišyti su špinatais ir grybais (apkeptais, ataušusiais). Pagardinti druska, muskatu ir viską išmaišyti.
 
 Lavašą tolygiai ištepti paruošta mase, susukti suktinį ir kepti orkaitėje 10- 15 minučių iki auksinės rusvos spalvos.
 
 Supjaustyti griežinėliais ir patiekti.
 
 Skanaus :)
   Autorius: Lina 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI