Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 bulvių
  • 200 gramų grybų
  • 2 svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 8 bulvių
  • 200 gramų grybų
  • 2 svogūnų
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 200 gramų mesos (malta)
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskuskite, gerai nuplaukite ir skustuku išskobkite skylutes. Padarykite jas pakankamai dideles, kad galėtumėte įdėti į jas įdaro, tačiau nepersistenkite ir nepadarykite jas pernelyg dideles.
  2. Į dubenį sudėkite sukapotus svogūnus, supjaustytus grybus, mėsos faršą ir suberkite druską bei pipirus. Smulkiais gabaliukais supjaustykite šaldą sviestą ir taip pat sudėkite į dubenį. Viską gerai sumaišykite.
  3. Bulves prikimškite įdaru ir, užpylę trupučiu vandens, troškinkite puode apie 30 minučių, kol bulvės išvirs. Jei norite, galite troškinti su įvairiomis daržovėmis ir patiekti kartu su jomis.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų