Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
Naujas komentaras
Skaityti visus komentarus (
0
) Maistas / 2022.02.21 19:57 / Šaltinis: Gaspadine.lt
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 150 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto granatų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek mairūnų
- 500 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (daržovių)
- šiek tiek ciberžolės
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
Sumaišyti prieskonius su druska.
Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
Į gautą masę dar įspausti česnako.
Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 150 gramų graikinių riešutų
- 0.5 vieneto granatų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek mairūnų
- 500 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sultinio (daržovių)
- šiek tiek ciberžolės
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pievagrybius nuplauti ir pakepinti ant trupučio augalinio aliejaus iki tol, kol išgaruos skystis.
Graikinius riešutus taip pat šiek tiek pakepinti ir, pakepinus, sumalti juos į miltelius.
Sumaišyti prieskonius su druska.
Išspausti iš pusės granatos sultis, sumaišyti jas su prieskonių mišiniu ir riešutų milteliais.
Į gautą masę dar įspausti česnako.
Tada išmaišyti riešutų mišinį su pievagrybiais ir truputėliu daržovių sultinio.
Gerai išmaišius leisti užkandai nusistovėti 40 min. ir patiekti.
Skanaus.
REKLAMA
× Pranešti klaidą
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
toliau skaitykite
× Pranešti klaidą