• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (raudonoji, rūkyta, malta)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vyšnių)
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (raudonoji, rūkyta, malta)
  • šiek tiek petražolių
  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1/3 stiklinės alyvuogių aliejaus
  • 2 valgomieji šaukštai acto (vyšnių)
  • 1/4 stiklinės majonezo
  • šiek tiek druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuskustas bulves supjaustome skiltelėmis ir su šeptėliu aptepame aliejumi, pabarstome druska bei pipirais ir kepame grilyje, kol skiltelės gražiai apskrunda.
    Kepančias bulvių skilteles su šluotele aptepame majonezo, garstyčių, vyšnių acto bei citrinų sulčių mišiniu.
    Aptepame dar aliejumi (galima dar paskaninti druska bei pipirais, jei matysite, kad kepant prieskoniai nubyrėjo).
    Apskrudintas bulves sudedame į lėkštę, apibarstome rūkytos paprikos milteliais, papuošiame petražolėmis ir patiekiame.
    Puikus užkandis!
    Skanaus!

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų