Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
  • 1 kilogramas kiaulienos (su kaulu)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino
  • 5 valgomieji šaukštai vyno acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaus­tome mėsą. Visus kitus ingre­di­en­tus sude­dame į dubenį ir išmai­šome (česnako skil­te­les žinoma rei­kia sutrinti).
    Tada imame po vieną kepsnį ir gerai apvo­lio­jame mari­nate. Po to dedame į dubenį ir dedame į šaldytuvą 2-4 valandoms.
    Kepame iki 180 laips­nių įkai­tin­toje orkai­tėje apie 45 min. arba grilyje.

Autorius: Rigita

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
  • 1 kilogramas kiaulienos (su kaulu)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis kumino
  • 5 valgomieji šaukštai vyno acto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaus­tome mėsą. Visus kitus ingre­di­en­tus sude­dame į dubenį ir išmai­šome (česnako skil­te­les žinoma rei­kia sutrinti).
    Tada imame po vieną kepsnį ir gerai apvo­lio­jame mari­nate. Po to dedame į dubenį ir dedame į šaldytuvą 2-4 valandoms.
    Kepame iki 180 laips­nių įkai­tin­toje orkai­tėje apie 45 min. arba grilyje.

Autorius: Rigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų