Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
- 1 kilogramas kiaulienos (su kaulu)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kumino
- 5 valgomieji šaukštai vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome mėsą. Visus kitus ingredientus sudedame į dubenį ir išmaišome (česnako skilteles žinoma reikia sutrinti).
Tada imame po vieną kepsnį ir gerai apvoliojame marinate. Po to dedame į dubenį ir dedame į šaldytuvą 2-4 valandoms.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. arba grilyje.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino
- 1 kilogramas kiaulienos (su kaulu)
- 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis kumino
- 5 valgomieji šaukštai vyno acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome mėsą. Visus kitus ingredientus sudedame į dubenį ir išmaišome (česnako skilteles žinoma reikia sutrinti).
Tada imame po vieną kepsnį ir gerai apvoliojame marinate. Po to dedame į dubenį ir dedame į šaldytuvą 2-4 valandoms.
Kepame iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min. arba grilyje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą