Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų majonezo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinės gabaliukus pamušiau virtuviniu plaktuku ir ištryniau prieskonių mišiniu. Druskos turėjau apie 1-1,5 šaukštelio, o maltų pipirų - 0,5 šaukštelio.
Mėsą apipyliau citrinos sultimis ir sumaišiau su svogūnais bei majonezu.
Dėjau į šaldytuvą ir laikiau per naktį.
Kepiau lauko kepsninėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 200 gramų majonezo
- 1 kilogramas kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos nugarinės gabaliukus pamušiau virtuviniu plaktuku ir ištryniau prieskonių mišiniu. Druskos turėjau apie 1-1,5 šaukštelio, o maltų pipirų - 0,5 šaukštelio.
Mėsą apipyliau citrinos sultimis ir sumaišiau su svogūnais bei majonezu.
Dėjau į šaldytuvą ir laikiau per naktį.
Kepiau lauko kepsninėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą