Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (marinatui)
- 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (marinatui)
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (marinatui)
- 1 vienetas svogūnų (marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus, marinatui)
- 10 vienetų kiaulės šoninės (0,5 cm storio gabalėliai)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų (marinatui)
- 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (marinatui)
- 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (marinatui)
- 1 vienetas svogūnų (marinatui)
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus, marinatui)
- 10 vienetų kiaulės šoninės (0,5 cm storio gabalėliai)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą