Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų grikių
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 50 gramų saulėgrąžų
  • 750 gramų kvietinių miltų
  • 315 gramų vandens (šilto)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grikių kruopas pakepinti sausoje keptuvėje ir sumalti (taip paruošus duona bus aromatingesnė). Galima naudoti ir grikių miltus, bet imti ne ½ puodelio, o apie ¾. Ingredientus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo programa „Standart“.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų grikių
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 50 gramų saulėgrąžų
  • 750 gramų kvietinių miltų
  • 315 gramų vandens (šilto)
  • 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1.5 arbatinio šaukštelio mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grikių kruopas pakepinti sausoje keptuvėje ir sumalti (taip paruošus duona bus aromatingesnė). Galima naudoti ir grikių miltus, bet imti ne ½ puodelio, o apie ¾. Ingredientus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo programa „Standart“.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų