• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai grikių
  • 1 vienetas dešrelių (pieniškos)
  • 1/4 vieneto avokadų
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai grikių
  • 1 vienetas dešrelių (pieniškos)
  • 1/4 vieneto avokadų
  • 1 arbatinis šaukštelis sviesto
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti grikius pasūdytame vandenyje.
  2. Ant dar šiltų grikių dėti sviestą, išmaišyti.
  3. Susmulkinti avokadą. Įmaišyti į grikius.
  4. Dešrelę pjaustyti mažomis riekelėmis, bet iki galo neįpjauti, galus sutvirtinti dantų krapštuku - dešrelė tampa gėlytės formos ir pakepti keptuvėje ant sviesto.
  5. Dėti pakepintą dešrelę ant išvirtų grikių su sviestu ir avokadu.

Autorius: Ieva Visockytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų