Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 400 gramų sausainių (Selga ir pan.)
  • 500 gramų varškės (kreminė)
  • šiek tiek razinų
  • šiek tiek riešutų
  • 1 vienetas želės (pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite žele, kaip nurodyta ant pakuotės. Varškę pasaldinkite, ir gerai išmaišykite, dėkite razinas, riešutus. Tada dedam sausainius greta vienas kito, tepam sluoksnį varškės, vel sausainius, vėl varškę, dedam gabalėliais supjaustytą žele, vėl varškę. Taip sluoksniuojam kol sudedam visus sausainius ir varškę. Puošiame pabarstukais, džiovintais vaisiais. Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 400 gramų sausainių (Selga ir pan.)
  • 500 gramų varškės (kreminė)
  • šiek tiek razinų
  • šiek tiek riešutų
  • 1 vienetas želės (pakeliuose)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruoškite žele, kaip nurodyta ant pakuotės. Varškę pasaldinkite, ir gerai išmaišykite, dėkite razinas, riešutus. Tada dedam sausainius greta vienas kito, tepam sluoksnį varškės, vel sausainius, vėl varškę, dedam gabalėliais supjaustytą žele, vėl varškę. Taip sluoksniuojam kol sudedam visus sausainius ir varškę. Puošiame pabarstukais, džiovintais vaisiais. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų