Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas šokoladas
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 10 gramų vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas šokoladas
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 10 gramų vanilinio cukraus
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Suplakite kiaušinių trynius su 4 šaukštais šilto vandens, pridėkite cukraus, vanilės ir maišykite. Tada supilkite išlydytą šokoladą ir suberkite miltus, kepimo miltelius ir krakmolą, gerai išmaišykite. Šluotele išplakti atšaldytus baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą.
  2. Į tortinę, pateptą sviestu sudėkite tešlą ir kepkite 200°C temp. 35 minutes.
  3. Iškeptą ir atvėsusį tortą perpjaukite į dvi ar tris dalis ir pertepkite šokoladiniu kremu (galite naudoti "Nutella" kremą ar/ir šokoladinį kremą pagamintą iš sviesto ir tirpinto šokolado masės).
    Susluoksniavus pastatykite tortą į šaldytuvą kelioms valandoms, kad kremas susigertų ir sustingtų.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų