Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1/3 stiklinės putojančio vyno (saldus)
  • 1 stiklinė sulčių (greipfrutų, šviežiai spaustos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • 1/3 stiklinės putojančio vyno (saldus)
  • 1 stiklinė sulčių (greipfrutų, šviežiai spaustos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sultis, šampaną ir medų gerai išplakame, supilama į šalčiui atsparų indą ir bent 8 valandoms padedame į šaldymo kamerą.
    Po 8 valandų išimame šerbetą iš šaldymo kameros ir gerai sutriname.
    Sutrynus bent 2 valandoms padedame į šaldymo kamerą.
    Po 2 valandų suformuojame kamuoliukus, dedame į dubenėlius, papuošiame vaisiais bei uogomis ir patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Jolita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų