Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų uogų (pasirinktos)
  • 80 gramų vandens
  • 80 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 300 gramų jogurto (graikiškas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų uogų (pasirinktos)
  • 80 gramų vandens
  • 80 gramų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • 300 gramų jogurto (graikiškas)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiam receptui tinka tiek šviežios, tiek šaldytos uogos, todėl šiuo desertu galima pasilepinti ir žiemą.

    Pirmus keturis ingredientus sudėkite į nedidelį puodą ir pavirkite ant vidutinės ugnies. Palaukite, kol užvirs, o tada sumažinkite ugnį iki silpnos ir, vis pamaišydami, pavirkite 10 minučių. Nukelkite puodą nuo viryklės, įdėkite sviestą. Palaukite porą minučių, kol uogos truputį atšals. Užsidėkite jų ant graikiško jogurto.

    Skanaus.

Autorius: Gražina Žlibinienė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų