REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų pupelių (geltonos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų sparaginių pupelių
  • 100 gramų sūris
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų pupelių (geltonos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 300 gramų sparaginių pupelių
  • 100 gramų sūris
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pupeles apvirti, kol suminkštės. Ketuvėje pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, suberti pupeles bei džiūvėsėlius, pagardinti druska ir piprais.
  2. Į kepimo indą sudėti pupeles, pabarstyti sūriu ir kepti orkaitėje 180°C temperatūroje, kol išsilydys sūris.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų