Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 70 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 sauja lazdyno reišutų
- 1 vienetas kiaušinių
- 75 gramai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai jogurto
- 60 mililitrų grietinėlės
- 60 gramų juodojo šokolado
- 60 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 2 porcijos.
Sviestą išsukite su cukrumi, kol gausis balta masė.
Įmaišykite į sviestą kiaušinius, įsijokite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, suberkite kakavą, sudėkite jogurtą ir gerai išmaišykite.
Gautą masę supilkite į sviestu pateptus kepimo indelius (formeles).
Indelius užklokite sviestu patepta folija.
Užkaiskite puodą su garintuvu, sudėkite į jį indeliuose supiltą masę ir garinkite apie 40-45 min.
Išgarintus pudingus atsargiai išverskite į lėkštutes ir apliekite iš tirpinto šokolado, kapotų riešutų bei grietinėlės pasigamintu padažu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 70 gramų cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 sauja lazdyno reišutų
- 1 vienetas kiaušinių
- 75 gramai kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai jogurto
- 60 mililitrų grietinėlės
- 60 gramų juodojo šokolado
- 60 gramų sviesto
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis 2 porcijos.
Sviestą išsukite su cukrumi, kol gausis balta masė.
Įmaišykite į sviestą kiaušinius, įsijokite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, suberkite kakavą, sudėkite jogurtą ir gerai išmaišykite.
Gautą masę supilkite į sviestu pateptus kepimo indelius (formeles).
Indelius užklokite sviestu patepta folija.
Užkaiskite puodą su garintuvu, sudėkite į jį indeliuose supiltą masę ir garinkite apie 40-45 min.
Išgarintus pudingus atsargiai išverskite į lėkštutes ir apliekite iš tirpinto šokolado, kapotų riešutų bei grietinėlės pasigamintu padažu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą