INGREDIENTAI:
- 1 vienetas batono
- 1 vienetas dešros (pieniška)
- 200 gramų sūris (fermentinis)
- 3 valgomieji šaukštai kečupo ( arba majonezas)
- šiek tiek sviesto (skardai patepti)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Stambia tarka sutarkuokite isūrį, juostelėmis supjaustykite dešrą ir viską sumaišykite su pomidorų padažu ar majonezu.
- Masę dėkite ant batono riekių. Galima ant kiekvienos riekės uždėti po alyvuogę.
- Sumuštinukus dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę (skardą patepkite sviestu) ir kepkite apie 10-20 min.
Skanaus!
Patarimas:
Labai skanu valgyti su šviežiomis daržovėmis. Ypač su agurku ar pomidoru.
Autorius: Lukrecija
REKLAMA