Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas triušienos
- 1 litras pomidorų sulčių
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Triušieną supjausčiau kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o pomidorą - skiltelėmis.
Mėsą išmaišiau su druskos ir pipirų mišiniu. Po to sudėjau svogūnus, pomidorus ir dar kartą išmaišiau. Užpyliau viską sultimis ir dėjau į šaldytuvą 1 parai.
Išmarinuotus mėsos gabaliukus kepiau ant karštų žarijų.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas triušienos
- 1 litras pomidorų sulčių
- 1 valgomasis šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Triušieną supjausčiau kubeliais, svogūnus - griežinėliais, o pomidorą - skiltelėmis.
Mėsą išmaišiau su druskos ir pipirų mišiniu. Po to sudėjau svogūnus, pomidorus ir dar kartą išmaišiau. Užpyliau viską sultimis ir dėjau į šaldytuvą 1 parai.
Išmarinuotus mėsos gabaliukus kepiau ant karštų žarijų.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą