Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 stiklinės kefyro
  • 500 gramų braškių
  • 4 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 vienetas želės (Jūsų mėgstamo skonio, pakelis)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame iki standžių putų baltymus, kitame inde ištriname trynius su 0,5 stiklinės cukraus, sudedame miltus, pamaišome ir atsargiai sudedame baltymus. Kišame į orkaitę ir kepame, kol pagels- apie 20-30min.
    Ištirpiname želatiną ir palaukiame, kol atvės.
    Sumaišome kefyrą su cukrumi (cukraus dėti pagal skonį), vaniliniu cukrumi, įpilame atvėsusią želatiną ir visą šią masę supilam ant iškepto biskvito bei įkišame valandai į šaldytuvą.
    Kai tortas apstingsta, atsargiai išdėliojame uogas ir, jei tortas dar nepilnai sustingo, kišame vėl į šaldytuvą.
    Pasiruošiame želė ir atsivėsiname (aš papildomai į žėlė įdedu dar porą šaukštų želatinos, kad būtų standesnė).
    Kai tortas jau sustingsta, atsargiai pilame žėlė ir vėl kišame į šaldytuvą (jei tortas nebus visiškai sustingęs, kefyras susimaišys su želė ir bus negražu).
    Jei norite šį tortą pagaminti greitai, tai jį ruoškite be želė sluoksnio, o tiesiog į kefyro masę suberkite uogas ir įkiškite į šaldytuvą - skonis tikrai nesuprastės.
    Skanaus.

Autorius: Ernesta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 3 stiklinės kefyro
  • 500 gramų braškių
  • 4 valgomieji šaukštai želatinos
  • 1 vienetas želės (Jūsų mėgstamo skonio, pakelis)
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame iki standžių putų baltymus, kitame inde ištriname trynius su 0,5 stiklinės cukraus, sudedame miltus, pamaišome ir atsargiai sudedame baltymus. Kišame į orkaitę ir kepame, kol pagels- apie 20-30min.
    Ištirpiname želatiną ir palaukiame, kol atvės.
    Sumaišome kefyrą su cukrumi (cukraus dėti pagal skonį), vaniliniu cukrumi, įpilame atvėsusią želatiną ir visą šią masę supilam ant iškepto biskvito bei įkišame valandai į šaldytuvą.
    Kai tortas apstingsta, atsargiai išdėliojame uogas ir, jei tortas dar nepilnai sustingo, kišame vėl į šaldytuvą.
    Pasiruošiame želė ir atsivėsiname (aš papildomai į žėlė įdedu dar porą šaukštų želatinos, kad būtų standesnė).
    Kai tortas jau sustingsta, atsargiai pilame žėlė ir vėl kišame į šaldytuvą (jei tortas nebus visiškai sustingęs, kefyras susimaišys su želė ir bus negražu).
    Jei norite šį tortą pagaminti greitai, tai jį ruoškite be želė sluoksnio, o tiesiog į kefyro masę suberkite uogas ir įkiškite į šaldytuvą - skonis tikrai nesuprastės.
    Skanaus.

Autorius: Ernesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų