Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 45 mililitrai grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas, padui)
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto (padui)
  • 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
  • 1 vienetas aguročių
  • 6 vienetai mėtų (šakelės)
  • 1 vienetas citrinos žievelės
  • 1 stiklinė krekerių (sūdyti, padui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui. Ištirpinkite sviestą, sudėkite smulkintus krekerius ir sūrį. Masę tolygiai sudėkite į torto formą ir padėkite į šaldytuvą.

    Želatiną ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens.

    Pusė agurko sutarkuokite (nuluptas arba su žieve), o skysčio perteklių nusunkti. Į sutarkuotų agurkų masę dėkite varškę, pusė citrinos žievelės ir spauskite pusė citrinos sulčių. Grietinėlę labai gerai išplakite su kiaušinio tryniu ir supilkite į varškės masę. Tada supilkite atvėsusią želatiną, sudėkite smulkintus krapus, pilkite išplaktą kiaušinio baltymą. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską išmaišykite.

    Pagamintą masę dėkite į torto formą su krekeriais ir palikite šaldytuve 4 - 6 valandoms stingti.

    Tortą papuoškite agurkų griežinėliais ir mėtos kapeliais.

Autorius: Toma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas krapų (smulkinti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 45 mililitrai grietinėlės
  • 1 valgomasis šaukštas pieno (tarkuotas, padui)
  • 200 gramų varškės
  • šiek tiek druskos
  • 40 gramų sviesto (padui)
  • 1.5 valgomojo šaukšto želatinos
  • 1 vienetas aguročių
  • 6 vienetai mėtų (šakelės)
  • 1 vienetas citrinos žievelės
  • 1 stiklinė krekerių (sūdyti, padui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagrindui. Ištirpinkite sviestą, sudėkite smulkintus krekerius ir sūrį. Masę tolygiai sudėkite į torto formą ir padėkite į šaldytuvą.

    Želatiną ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens.

    Pusė agurko sutarkuokite (nuluptas arba su žieve), o skysčio perteklių nusunkti. Į sutarkuotų agurkų masę dėkite varškę, pusė citrinos žievelės ir spauskite pusė citrinos sulčių. Grietinėlę labai gerai išplakite su kiaušinio tryniu ir supilkite į varškės masę. Tada supilkite atvėsusią želatiną, sudėkite smulkintus krapus, pilkite išplaktą kiaušinio baltymą. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską išmaišykite.

    Pagamintą masę dėkite į torto formą su krekeriais ir palikite šaldytuve 4 - 6 valandoms stingti.

    Tortą papuoškite agurkų griežinėliais ir mėtos kapeliais.

Autorius: Toma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų