• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų agurkų
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai paprikų (žalios ir geltonos)
  • 1/4 vieneto salierų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagardinimui: alyvuogių aliejaus 5 valgomieji šaukštai, balzaminio atcto 2 valgomieji šaukštai, šaukštelis druskos, truputi cukraus.

    Kopūstą, morkas, saliero šaknį, ir agurką sutarkuojame smulkiai.Paprikas supjaustome mažais kubiukais. Užpilame aliejų, balzaminį actą bei druską ir cukrų. Viską sumaišome ir papuošimui uždedame petražolę.

    SKANAUS!!!!

Autorius: Asta

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų agurkų
  • 0.5 vieneto kopūstų
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai paprikų (žalios ir geltonos)
  • 1/4 vieneto salierų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pagardinimui: alyvuogių aliejaus 5 valgomieji šaukštai, balzaminio atcto 2 valgomieji šaukštai, šaukštelis druskos, truputi cukraus.

    Kopūstą, morkas, saliero šaknį, ir agurką sutarkuojame smulkiai.Paprikas supjaustome mažais kubiukais. Užpilame aliejų, balzaminį actą bei druską ir cukrų. Viską sumaišome ir papuošimui uždedame petražolę.

    SKANAUS!!!!

Autorius: Asta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų