INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   agurkų 
-   0.5 vieneto   kopūstų 
-   2 vienetai   morkų 
-   2 vienetai   paprikų (žalios ir geltonos) 
-   1/4 vieneto   salierų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Pagardinimui: alyvuogių aliejaus 5 valgomieji šaukštai, balzaminio atcto 2 valgomieji šaukštai, šaukštelis druskos, truputi cukraus.
 
 Kopūstą, morkas, saliero šaknį, ir agurką sutarkuojame smulkiai.Paprikas supjaustome mažais kubiukais. Užpilame aliejų, balzaminį actą bei druską ir cukrų. Viską sumaišome ir papuošimui uždedame petražolę.
 
 SKANAUS!!!!
   Autorius: Asta 
           INGREDIENTAI:
  -   200 gramų   agurkų 
-   0.5 vieneto   kopūstų 
-   2 vienetai   morkų 
-   2 vienetai   paprikų (žalios ir geltonos) 
-   1/4 vieneto   salierų 
   PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Pagardinimui: alyvuogių aliejaus 5 valgomieji šaukštai, balzaminio atcto 2 valgomieji šaukštai, šaukštelis druskos, truputi cukraus.
 
 Kopūstą, morkas, saliero šaknį, ir agurką sutarkuojame smulkiai.Paprikas supjaustome mažais kubiukais. Užpilame aliejų, balzaminį actą bei druską ir cukrų. Viską sumaišome ir papuošimui uždedame petražolę.
 
 SKANAUS!!!!
   Autorius: Asta 
                  REKOMENDUOJAME   
                 TOLIAU SKAITYKITE   
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI