INGREDIENTAI:
- 200 gramų agurkų
- 0.5 vieneto kopūstų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų (žalios ir geltonos)
- 1/4 vieneto salierų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pagardinimui: alyvuogių aliejaus 5 valgomieji šaukštai, balzaminio atcto 2 valgomieji šaukštai, šaukštelis druskos, truputi cukraus.
Kopūstą, morkas, saliero šaknį, ir agurką sutarkuojame smulkiai.Paprikas supjaustome mažais kubiukais. Užpilame aliejų, balzaminį actą bei druską ir cukrų. Viską sumaišome ir papuošimui uždedame petražolę.
SKANAUS!!!!
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
- 200 gramų agurkų
- 0.5 vieneto kopūstų
- 2 vienetai morkų
- 2 vienetai paprikų (žalios ir geltonos)
- 1/4 vieneto salierų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pagardinimui: alyvuogių aliejaus 5 valgomieji šaukštai, balzaminio atcto 2 valgomieji šaukštai, šaukštelis druskos, truputi cukraus.
Kopūstą, morkas, saliero šaknį, ir agurką sutarkuojame smulkiai.Paprikas supjaustome mažais kubiukais. Užpilame aliejų, balzaminį actą bei druską ir cukrų. Viską sumaišome ir papuošimui uždedame petražolę.
SKANAUS!!!!
Autorius: Asta
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI