Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų mesos (mėsa, puikiai tiks jautiena su kiauliena)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 50 gramų lašinių
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • šiek tiek prieskonių (mėsos su žolelėmis)
  • 3 kiaušinių
  • 2 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų mesos (mėsa, puikiai tiks jautiena su kiauliena)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 50 gramų lašinių
  • šiek tiek pipirai (juodieji)
  • šiek tiek prieskonių (mėsos su žolelėmis)
  • 3 kiaušinių
  • 2 stiklinės džiūvesėlių
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašinukus smulkiai supjaustyti ir pačirškinti keptuvėje.
  2. Svogūnus taip pat smulkiai supjaustyti ir pakepinti keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
  3. Į maltą mėsą sudėti spirgučius, svogūniukus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska, prieskoniais ir išmaišyti masę.
  4. Formuoti kotletus ir kepti karštame aliejuje, prieš tai apvoliojus džiūvėsėliuose.

    Patiekti su šviežiomis salotomis.

Autorius: Laimutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų