INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   bazilikų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   šiek tiek   kalendrų 
  -   7 vienetai   laurų lapų (lapeliai) 
  -   šiek tiek   petražolių (šviežios, kapotas) 
  -   4 valgomieji šaukštai   garstyčių 
  -   3 vienetai   svogūnų 
  -   1.5 kilogramo   kiaulienos 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.
 
 Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.
 
 Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.
 
 Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.
 
 Skanaus.   
    Autorius: Ernestas 
           INGREDIENTAI:
  -   šiek tiek   bazilikų 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   šiek tiek   kalendrų 
  -   7 vienetai   laurų lapų (lapeliai) 
  -   šiek tiek   petražolių (šviežios, kapotas) 
  -   4 valgomieji šaukštai   garstyčių 
  -   3 vienetai   svogūnų 
  -   1.5 kilogramo   kiaulienos 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   2 valgomieji šaukštai   aliejaus 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.
 
 Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.
 
 Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.
 
 Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.
 
 Skanaus.   
    Autorius: Ernestas 
                  REKOMENDUOJAME  
                 TOLIAU SKAITYKITE  
                                      × Pranešti klaidą           SIŲSTI