Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (6 – 8)
  • šiek tiek mairūnų
  • 50 gramų margarino
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai batono (riekės)
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų mesos (faršas)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą bei nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti.
    Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro.
    Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves ir supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą.
    Troškinti 20–25 minutes.
    Valgyti su agurkais arba salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Tutsi

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bulvių (6 – 8)
  • šiek tiek mairūnų
  • 50 gramų margarino
  • 1 vienetas morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 vienetai batono (riekės)
  • šiek tiek druskos
  • 300 gramų mesos (faršas)
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui į mėsą sudėti susmulkintus svogūnus, sutarkuotą morką, piene išmirkytą bei nuspaustą pyragą, užbarstyti mairūnų, druskos ir išminkyti.
    Bulves išvirti, nulupti, išgremžti vidų ir pridėti įdaro.
    Puode ištirpinti margariną, viena eile sustatyti įdarytas bulves ir supilti 2 šaukštais karšto vandens praskiestą pomidorų pastą.
    Troškinti 20–25 minutes.
    Valgyti su agurkais arba salotomis.
    Skanaus.

Autorius: Tutsi

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų