REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 1 kilogramas eršketų (filė)
- 1.5 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 150 gramų pievagrybių
- 1 ir 1/4 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 150 gramų sviesto
- 1.5 stiklinės sultinio (žuvies)
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pradedame gaminti padažą.
Pievagrybius susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su sviestu.
Miltus sumaišome su grietinėle, supilame ant grybų ir kaitiname, kol masė sutirštėja.
Supjaustome žuvį mažais gabalėliais, sudedame į švarią keptuvę, užpilame sultiniu, uždengiame ir kaitiname apie 10 min. virš mažos ugnies.
Tuomet sumaišome žuvį su pievagrybių padažu bei prieskoniais ir iš gautos masės suformuojame apvalius kotletus.
Kotletus apvoliojame plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba gruzdintuvėje.
Patiekiame su bulvėmis ir daržovėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai kiaušinių
- 100 gramų kvietinių miltų
- 1 kilogramas eršketų (filė)
- 1.5 stiklinės džiūvesėlių (malti)
- 150 gramų pievagrybių
- 1 ir 1/4 stiklinės grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- 150 gramų sviesto
- 1.5 stiklinės sultinio (žuvies)
- šiek tiek prieskonių (žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pradedame gaminti padažą.
Pievagrybius susmulkiname ir pakepiname keptuvėje su sviestu.
Miltus sumaišome su grietinėle, supilame ant grybų ir kaitiname, kol masė sutirštėja.
Supjaustome žuvį mažais gabalėliais, sudedame į švarią keptuvę, užpilame sultiniu, uždengiame ir kaitiname apie 10 min. virš mažos ugnies.
Tuomet sumaišome žuvį su pievagrybių padažu bei prieskoniais ir iš gautos masės suformuojame apvalius kotletus.
Kotletus apvoliojame plaktuose kiaušiniuose bei džiūvėsėliuose ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba gruzdintuvėje.
Patiekiame su bulvėmis ir daržovėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą