Pasiruošiame marinatą: sojos padažą sumaišome su aliejumi, įspaudžiame citrinos sultis, suberiame druską, kalendrą, garstyčias ir sutrintą česnaką. Viską dar kartą išmaišome. Ėrieną supjaustome kubeliais ir apipilame marinatu. Marinuojame mėsą apie 5-6 valandas arba jei yra laiko - apie parą. Kepame šašlykinėje ant įkaitusių žarijų.
Autorius: Renata
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
1 česnakų
1 valgomasis šaukštas kalendrų
2 valgomieji šaukštai garstyčių
6 valgomieji šaukštai sojos padažo
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
6 valgomieji šaukštai aliejaus
400 gramų ėrienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiame marinatą: sojos padažą sumaišome su aliejumi, įspaudžiame citrinos sultis, suberiame druską, kalendrą, garstyčias ir sutrintą česnaką. Viską dar kartą išmaišome. Ėrieną supjaustome kubeliais ir apipilame marinatu. Marinuojame mėsą apie 5-6 valandas arba jei yra laiko - apie parą. Kepame šašlykinėje ant įkaitusių žarijų.