INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 3 vienetai svogūnų
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 kilogramas ėrienos (nugarinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėrienos nugarinė supjaustoma kubeliais.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
Mėsa apiberiama prieskoniais, sudedamas sutrintas česnakas, sudedami svogūnai ir užpilama citrinos sultimis. Išmaišoma.
Mėsa marinuojama 5-6 valandas.
Kepama griliuje ar ant laužo ugnies.
Autorius: Rūta
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 3 vienetai svogūnų
- 1.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 1 kilogramas ėrienos (nugarinė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ėrienos nugarinė supjaustoma kubeliais.
Svogūnai supjaustomi griežinėliais.
Mėsa apiberiama prieskoniais, sudedamas sutrintas česnakas, sudedami svogūnai ir užpilama citrinos sultimis. Išmaišoma.
Mėsa marinuojama 5-6 valandas.
Kepama griliuje ar ant laužo ugnies.
Autorius: Rūta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI