Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aviena, 1 kg
    Svogūnai, 2 vienetai
    Žalia kalendra arba petražoliės, 4 šaukštai
    Pomidoras, 1 vienetas
    Česnakas, 3- 4 skiltelės
    Druska, pagal skonį

    Išdorokite avieną, nuplaukite ir nusausinkite. Tada supjaustykite gabaliukais.

    Svogūnus, česnaką, pomidorą, kalendrą sutrinki maišytuvu. Košę pasūdykite, išmaišykite. Sudėkite mėsos gabaliukus ir palikite marinuotis 12 valandų.

    Avieną kepkite ant įkaitusių grotelių arba verkite ant iešmų kol gražiai apskrus.

Autorius: Aura

INGREDIENTAI:

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Aviena, 1 kg
    Svogūnai, 2 vienetai
    Žalia kalendra arba petražoliės, 4 šaukštai
    Pomidoras, 1 vienetas
    Česnakas, 3- 4 skiltelės
    Druska, pagal skonį

    Išdorokite avieną, nuplaukite ir nusausinkite. Tada supjaustykite gabaliukais.

    Svogūnus, česnaką, pomidorą, kalendrą sutrinki maišytuvu. Košę pasūdykite, išmaišykite. Sudėkite mėsos gabaliukus ir palikite marinuotis 12 valandų.

    Avieną kepkite ant įkaitusių grotelių arba verkite ant iešmų kol gražiai apskrus.

Autorius: Aura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų