• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • šiek tiek cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų (~)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 150 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame kiaušinius su cukrumi, dedame grietinę, gesintą sodą, kepimo miltelius ir masę gerai išmaišome.
    Tada beriame miltus ir minkome tešlą.
    Tešla iškočiojama ir užtepama uoginė, sumaišyta su aguonomis. Jeigu užteptas sluoksnis yra labai skystas, ant viršaus užberiama miltų, kad sutirštintų įdarą.
    Iškočiota tešla susukama į vyniotinį ir palaikomas 15 min.
    Vyniotinis pjaustomas 3-4 cm griežinėliais ir paspaudus dedami į aliejumi pateptą skardą.
    Bandelės kepamos 180 laipsnių orkaitėje, iki kol gražiai paruduoja.

    Skanaus ;)

Autorius: Eridana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek aguonų
  • šiek tiek cukraus
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų kvietinių miltų (~)
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 150 gramų grietinės
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • šiek tiek uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išplakame kiaušinius su cukrumi, dedame grietinę, gesintą sodą, kepimo miltelius ir masę gerai išmaišome.
    Tada beriame miltus ir minkome tešlą.
    Tešla iškočiojama ir užtepama uoginė, sumaišyta su aguonomis. Jeigu užteptas sluoksnis yra labai skystas, ant viršaus užberiama miltų, kad sutirštintų įdarą.
    Iškočiota tešla susukama į vyniotinį ir palaikomas 15 min.
    Vyniotinis pjaustomas 3-4 cm griežinėliais ir paspaudus dedami į aliejumi pateptą skardą.
    Bandelės kepamos 180 laipsnių orkaitėje, iki kol gražiai paruduoja.

    Skanaus ;)

Autorius: Eridana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų