• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
  • 100 gramų anakardžio riešutų
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (maži)
  • 5 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinį kopūstą apverdame 2 minutes sūdytame vandenyje ir supjaustome smulkiais žiedynėliais. Kinines salotas suplėšome, ridikėlius supjaustome, morką sutarkuojame ir apkepiname su anakardžių riešutais bei žiupsneliu cukraus. Raudonąjį svogūną susmulkiname. Viską sumaišome, išspaudžiame česnako skiltelę, pašlakstome citrinos sultimis bei aliejumi ar majonezu. Papuoškite svogūnų laiškais. Skanaus!

    Pastaba: norint saldaus šių salotų varianto, reikėtų kalafiorus sumaišyti su razinomis, apkeptais riešutukais su morkomis bei majonezu.

Autorius: elinda

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 0.5 vieneto svogūnų (raudonieji)
  • 100 gramų anakardžio riešutų
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (maži)
  • 5 vienetai ridikėlių
  • 1 vienetas kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žiedinį kopūstą apverdame 2 minutes sūdytame vandenyje ir supjaustome smulkiais žiedynėliais. Kinines salotas suplėšome, ridikėlius supjaustome, morką sutarkuojame ir apkepiname su anakardžių riešutais bei žiupsneliu cukraus. Raudonąjį svogūną susmulkiname. Viską sumaišome, išspaudžiame česnako skiltelę, pašlakstome citrinos sultimis bei aliejumi ar majonezu. Papuoškite svogūnų laiškais. Skanaus!

    Pastaba: norint saldaus šių salotų varianto, reikėtų kalafiorus sumaišyti su razinomis, apkeptais riešutukais su morkomis bei majonezu.

Autorius: elinda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų