REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 370 gramų aviečių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė migdolų (plokštelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 340 gramų sūris (ožkos pieno)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus ir 0,5 šaukštelio druskos, sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite.
    Tuomet įdėkite 1 kiaušinio trynį ir maišant palengva supilkite šiltą pieną. Maišykite tol, kol tešla pasidaro tasi ir tuomet iškočiokite ją ir išspauskite apvalius blynelius.
    Ožkos pieno sūrį sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
    Ant kiekvieno tešlos blynelio dėkite po šaukštelį sūrio masės, po porą aviečių ir šiek tiek migdolų plokštelių.
    Blynelių kraštus patepkite išplaktais kiaušinių baltymais ir perlenkę užspauskite pirštais bei šakute.
    Aptepkite empanda išplaktu kiaušinio tryniu ir apibarstykite migdolų plokštelėmis.
    Kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaukite šiltas.
    Skanaus!

Autorius: Laima

INGREDIENTAI:

  • 370 gramų aviečių
  • 0.5 stiklinės cukraus
  • 1 stiklinė migdolų (plokštelės)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
  • 340 gramų sūris (ožkos pieno)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite miltus ir 0,5 šaukštelio druskos, sudėkite sviestą ir gerai išmaišykite.
    Tuomet įdėkite 1 kiaušinio trynį ir maišant palengva supilkite šiltą pieną. Maišykite tol, kol tešla pasidaro tasi ir tuomet iškočiokite ją ir išspauskite apvalius blynelius.
    Ožkos pieno sūrį sumaišykite su cukrumi, vaniliniu cukrumi.
    Ant kiekvieno tešlos blynelio dėkite po šaukštelį sūrio masės, po porą aviečių ir šiek tiek migdolų plokštelių.
    Blynelių kraštus patepkite išplaktais kiaušinių baltymais ir perlenkę užspauskite pirštais bei šakute.
    Aptepkite empanda išplaktu kiaušinio tryniu ir apibarstykite migdolų plokštelėmis.
    Kepkite apie 30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Skanaukite šiltas.
    Skanaus!

Autorius: Laima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų