• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek imbierų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 litras alaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Alų užvirinti su imbieru (vietoj imbiero galima naudoti vienos citrinos nutarkuotą žievelę).
    Šaukštą miltų sumaišyti su šaltu pienu, maišant supilti į alų, suberti cukrų, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti.
    Kiaušinį išplakti su šaukštu miltų, nuolat maišant supilti į sriubą, gerai permaišyti, užvirinti, sumažinti ugnį, pavirinti 5-7 minutes, nukelti nuo ugnies.
    3 šaukštus sriubos gerai išmaišyti su kiaušinio tryniu ir nuolat maišant supilti į visą sriubą.

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek imbierų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai pieno
  • 1 litras alaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Alų užvirinti su imbieru (vietoj imbiero galima naudoti vienos citrinos nutarkuotą žievelę).
    Šaukštą miltų sumaišyti su šaltu pienu, maišant supilti į alų, suberti cukrų, pagal skonį druskos, gerai išmaišyti.
    Kiaušinį išplakti su šaukštu miltų, nuolat maišant supilti į sriubą, gerai permaišyti, užvirinti, sumažinti ugnį, pavirinti 5-7 minutes, nukelti nuo ugnies.
    3 šaukštus sriubos gerai išmaišyti su kiaušinio tryniu ir nuolat maišant supilti į visą sriubą.

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų