Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas greipfruktų
  • 1 vienetas obuolių
  • 3 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės (tiršta)
  • 4 vienetai kininių kopūstų (lapai)
  • 5 gramai sūris (parmezano)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę, sūrį ir obuolį supjaustyti kubeliais.
    Salierą - griežinėliais, kininį kopūstą - šiaudeliais.
    Užpilas: česnaką susmulkinti. Trynį ištrinti su garstyčiomis, grietine, citrinos sultimis ir trintu česnaku.
    Nuo greipfruto skiltelių pašalinti odeles ir supjaustyti gabaliukais.
    Viską sumaišyti ir užpilti užpilu.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas greipfruktų
  • 1 vienetas obuolių
  • 3 vienetai salierų (stiebai)
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2 vienetai silkių (filė)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės (tiršta)
  • 4 vienetai kininių kopūstų (lapai)
  • 5 gramai sūris (parmezano)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Silkę, sūrį ir obuolį supjaustyti kubeliais.
    Salierą - griežinėliais, kininį kopūstą - šiaudeliais.
    Užpilas: česnaką susmulkinti. Trynį ištrinti su garstyčiomis, grietine, citrinos sultimis ir trintu česnaku.
    Nuo greipfruto skiltelių pašalinti odeles ir supjaustyti gabaliukais.
    Viską sumaišyti ir užpilti užpilu.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų