REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas greipfruktų
- 1 vienetas obuolių
- 3 vienetai salierų (stiebai)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės (tiršta)
- 4 vienetai kininių kopūstų (lapai)
- 5 gramai sūris (parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę, sūrį ir obuolį supjaustyti kubeliais.
Salierą - griežinėliais, kininį kopūstą - šiaudeliais.
Užpilas: česnaką susmulkinti. Trynį ištrinti su garstyčiomis, grietine, citrinos sultimis ir trintu česnaku.
Nuo greipfruto skiltelių pašalinti odeles ir supjaustyti gabaliukais.
Viską sumaišyti ir užpilti užpilu.
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas greipfruktų
- 1 vienetas obuolių
- 3 vienetai salierų (stiebai)
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys)
- 2 vienetai silkių (filė)
- 2 valgomieji šaukštai grietinės (tiršta)
- 4 vienetai kininių kopūstų (lapai)
- 5 gramai sūris (parmezano)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkę, sūrį ir obuolį supjaustyti kubeliais.
Salierą - griežinėliais, kininį kopūstą - šiaudeliais.
Užpilas: česnaką susmulkinti. Trynį ištrinti su garstyčiomis, grietine, citrinos sultimis ir trintu česnaku.
Nuo greipfruto skiltelių pašalinti odeles ir supjaustyti gabaliukais.
Viską sumaišyti ir užpilti užpilu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą