Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų (marinatui)
- 1.5 kilogramo vištiena (petukai)
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai kivių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelių petukus gerai nuplaukite, pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivi ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šita mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų (marinatui)
- 1.5 kilogramo vištiena (petukai)
- šiek tiek druskos
- 3 vienetai kivių (marinatui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sparnelių petukus gerai nuplaukite, pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Kivi ir svogūnus nulupkite, juos sumalkite ir šita mase užpilkite vištieną. Mėsą gerai išmaišykite. Padėkite šaltai 4 - 6 val. ( bet ne ilgiau). Kepkite kepsninėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą