Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek raudonikių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintus raudonikius (raudonviršius) patarčiau tik išimtiniais atvejais, kai neturite kitų grybų, nes jie pajuoduoja. Geriausia džiovinti neplautus, neskustus (mažiau pajuoduos).

    Jie, kaip ir džiovinti baravykai, tinka įvairiausiems patiekalams, tačiau turi silpnesnį kvapą, aromatą.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek raudonikių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Džiovintus raudonikius (raudonviršius) patarčiau tik išimtiniais atvejais, kai neturite kitų grybų, nes jie pajuoduoja. Geriausia džiovinti neplautus, neskustus (mažiau pajuoduos).

    Jie, kaip ir džiovinti baravykai, tinka įvairiausiems patiekalams, tačiau turi silpnesnį kvapą, aromatą.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų